tisdag 24 april 2012

Get the look: Katy Perry

hej! Ingen har bloggat mycket på sistone, och någon måste ge er lite tips och annat skoj här på bloggen, så jag tänkte att jag kan ta tag i det nu, så här har ni en get the look på en av Katy Perry's vardagliga stil :) check it out!


Sminket är inte jättes vårt om du följer stegen, det e skit snyggt ju!

 Skor: Nelly 149:-

Top: Nelly 149:-

väska: H&m 149:-

Tjol: bikbok 399:-



Värst vad mycket av delarna kostade 149, billigt och snyggt! :) hade /Diém

torsdag 19 april 2012

Usa+England inspiration

Här kommer lite snygga usa och England inspirerade bilder! :)












torsdag 12 april 2012

Sommar klänningar

Längtar jätte mycket efter sommaren så satt och kollade lite på klänningar hos Nelly, hittade de här fina sommarklänningarna. Längtar att kunna gå ut med shorts och klänningar. Vill ha sommar nu!!
Vero Moda - Havannah Dress  Mango - Naranjit Dress  Vero Moda - Calantha Short DressIchi - Asto Dress  Velour - Sigourney Dress  Pepe Jeans - Ivettina

Om man vill hitta klänningar i sin egen stil kan man alltid hitta något hos nelly.com.
Vilken klänning är eran favorit? // Romella

fredag 6 april 2012

TIPS Inlägg!!


Hej allihopa, det var så längesedan det kom ett inlägg, och någon måste ju blogga, haha!
När jag var på min på min praktikplats för någon vecka sedan brukade jag sitta och läsa igenom alla gossip/mode magasin och lärde mig en massa saker och tips!

Och det jag ska gör idag är att dela med mig om tips för er som vill och vill fräscha upp er lite inför sommaren :D

VITARE TÄNDER, (gör 1 gång i veckan):

Blanda 1 tsk bakpulver med 1 tsk bikarbonat och 1-0,5 tsk vatten. Borsta tänderna med en tandborste och med denna röran! (OBS, SVÄLJ INTE DET SMAKAR USCHH!)

VART MAN TESTAR FOUNDATION:

Många säger när man letar efter sin egen färg på foundation ska man pröva den på handen eller halsen, men sanningen är att båda de ställena har en helt annan nyans/färg än vad ditt ansikte har! Men vad ska man tro nu och vart ska man pröva färgen på? Jo, på urringningen, vid bröstet ungefär, där är oftast nyans lik ditt egen ansikte! :)

RENSA HÅR RÖTTERNA:

Du kanske aldrig tänkt på hur vi sliter, torkar ut, smutsar ner vårt hår? Det gör vi ganska mycket faktiskt och som vi vet är det dåligt, men du kan rensa dina rötter genom en dusch! Hur? Det schampoot som du använder för ditt hår ska du blanda med 1 msk bakpulver, sen masserar du in det i håret och tvättar! (gör ofta för bästa resultat)!

ÄR MASCARAN ELLER LÄPPGLANSET SLUT/KLUMPIGT?:

Jag hatar när min mascara tar slut eller blir klumpig eller när mitt läppglans inte kommer ner, och man bara vill slänga det! Nej, släng det inte (såvida den inte är totalt slut)!
Jag brukar alltid göra detta för att mascaran eller läppglanset ska komma ner och bli mer oklumpigt: fyll en kopp till hälften av vatten och ställ den i micron i 1 minut, ta ut den och ställ mascaran och läppglansen med fast lock i vattnet, låt stå i 10 minuter i vattnet!

Lycka till/ Diém! :)