fredag 10 februari 2012

Vårens mode & trender!




Här är lite saker som är inne nu, till våren, tips, trender, nyheter m.m! :)

§ Till alla hjärtans dag kan du alltid köpa smart och romantiskt till någon, välj saker av ''I love...'' collectionen, body lotion, krämer, parfymer, nagellack, body butter och mycket mer!


§ nagellck som är inne till vårens trender är äppelgrönt och pastellfärger! <--finns i kicks bla. I år ska vi börja måla våra naglar, dekorera, mönster med diamanter och egna färger!

§ Ny mascara för dig som vill ha fylligare ögonfransar, ''Mega volume collagene 24'', kostar 139:- just nu (passa på), ordinarie pris. 169:-

§ VÅRENS NYA HÅR: i vår sätter vi upp håret slarvigt, färgar det kallt och klipper långa luggar. 90-talet fortsätter vara en stor inspirationskälla, och volym står på allas önskelistor! Nu kommer frisyrerna vi inte trodde skulle komma tillbaka igen som det permanenta håret och uppspreyade luggarna. Sångerska Robyn fortsätter vara en förebild för de som vill klippa håret kort. Med flera olika färger i håret (nyanser bla) får vi till looken!

§ Det vi ska sikta in oss på i vår är det vi aldrig trodde, när du vaknar upp en dag och glömt ta bort kajalen och det har blivit lite smutsigt och lite spritt, det är vad vi vill ha nu!
Luggar, luggar långaa luggar, är inne!

§ Rouge/Blush: använd en varm hudton som persikafärger, glödande rött eller brons. Applicera lite på kindensäpplen, och lite nedanför tinningarna för att det ska framhäva dina drag, men obs det ska vara lite snyggt slarvigt inte så att man det exakt vart rougen är applicerad!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar