fredag 27 januari 2012

Love Green!



















Hej, jag tänkte att det var länge sedan jag gjorde ett inlägg på en ansikt
smask!
Detta är inte en tjock och jättekladdig mask som man kanske inte alltid orkar göra utan bara en mask som är lätt, härlig och som jag säger Fräsch+Färsk=Fräschk! Hahahah!
Detta är en avocado+grönte mask! :)

Du kommer behöva:

1 halv avocado
1 matsked grönte
1 glas med vatten

1. Börja med att dela en avocado i 2 delar, du kommer bara behöva en halva. Mosa avokado halvan utan skal i en skål!

2. Ta ditt glas med vatten och lägg i din matsked med grönte i! Nu väntar du 10 minuter för att gröntet ska hinna mjukna.

3. Ta sedan ut gröntet ur glaset med vatten och blanda det med den mosade avokadon i skålen!

4. Nu applicerar du det på ditt ansikte och tvätta bort efter 30 minuter!
KLAR!

Nu kommer du att känna dig uppfriskad och din hud har återfuktast och du har en förnyad känsla! :D

lördag 21 januari 2012

5 crazy facts!











Hej här kommer 5 crazy facts, som kommer att komma lite då och då på bloggen! Hoppas ni gillar det!

1. En kvinna hoppade från Eiffel tornet och landade på en bil. Sedan gifte hon sig med bildens ägare!

2. När du sover förbränner du mer kalorier än när du sitter i soffan och tittar på tv!

3. Vindruvor exploderar när man värmer dem i micron!

4. Psykologisk fakta: när någon visar sig i din dröm, saknar den personen dig i verkligheten!

5. Justin Bieber kan lösa en Rubik's cube på mindre än 2 minuter!

tisdag 17 januari 2012

Rösta!!

Hej, vi vill gärna veta vad ni tycker om våran blogg. Så på sidan, längst upp så kan du rösta.
Skicka gärna ett meddelande eller komentera om ni har några frågor!

lördag 14 januari 2012

Get the look: Jasmine Villegas (Makeup)
























Hej jag hittade dessa bilder på Jasmine v när hon hade en photoshoot!För er som kanske inte vet vem Jasmine V är så kan jag ta det lite kortfattat: Hon var Justin Biebers flickvän, Hon är en sångerska som är väldigt duktig på det hon gör och har tusentals fans i världen!
Jag tänkte göra en ''Get the look'' på Jasmines makeup id
ag för att jag tyckte det var fint:) Jag personligen skulle inte bära detta sminket vardagligt, men på en fest eller en tjejkväll kan man alltid se ut så här!




Återfukta & Foundation

Som vi alla vet eller vissa kanske borde veta är ansiktet en viktig del av oss och som vi borde ta väl hand om! Det kan man alltid göra genom att applicera en moisturizer (återfuktare/dagkräm) på ansiktet innan du applicerar ditt smink på så sätt skyddar du ditt ansikte och sminket du applicerar efter din återfuktare tar huden inte in (återfuktaren blir som ett skydd och hindrar smink komma in i huden och skapa finnar och pormaskar och den ger dig en massa vitaminer)!

Foundation:
När du väljer en foundation, låt en av personal (som kan om foundation) välja en som är närmast din hud-ton och ser naturlig ut! Ett tips är att INTE prova och se om det är din färg på handen, eftersom hand-tonen och ansiktets-ton är oftast olika, eftersom man solar osv.!

1. Du ska applicera din foundation efter att din återfuktare torkat och börja med att ta din pensel och applicera med cirkel rörelser (För en mer naturligare look, applicera inte på näsan!)



Blush/Rouge

Har du någonsin undrat hur kan vissa få till en sån snygg benstruktur?
Jo, dina ögon lurar dig eller jag borde säga att det smarta smink tricket lurar folk och det får oss att tro att en person har perfekta benstrukturen och värsta snygga, smala ansiktet!

1. Börja först med att välja en perfekt blush som du gillar! (Personligen gillar jag varken jätterosa eller brun blush, en persika blandning föredrar jag! Jag använder I.d Bare Mineral Blush)

<--Typ en sådan färg passar till denna looken (jättesnyggt)!

2. Ta din blush och dra in läpparna så att du ser din benstruktur lite och dra din blush borte över dina benstrukturer (även lite på din haka,hals, näsa, för en mer naturlig look)!



ÖGON:




<---Dina ögon kommer att se ut så här!
§ Som du ser består hennes ögonskugga av 3 olika nyanser. En ganska mörk brun ögonskugga längst ögon locket, och en ljusare brun ögonskugga åvanför den mörka ögon skuggan, sedan en väldigt ljus vit/guld ögonskugga längst ö
gonbrynen!

1. Börja med att ta din ögonskuggs pensel. Ta av den mörk bruna ögonskuggan och lägg det över ögon locken och ut mot kanten med cirkel rörelser. Du kan välja ifall du vill ha den mörk bruna ögon skuggan under dina nedre ögonfransar som på b
ilden, (det skulle vara snyggare med).
2. Nu så tar du lite av den ljusare bruna ögonskuggan och applicera den över den mörk bruna ögonskuggan, när du har gjort det, ta din pensel och blanda de två nyanserna som du har på ögonen(inte mycket, bara lite).

3. Nu ska du ta din pensel och ta den ljus vita/guldiga ögon skuggan och applicera den åvanför den ljusare bruna ögonskuggan, och viktigt att du applicerar denna längst ögonbrynen också!




Läppar: Oranga läppar kanske låter konstigt?


Nej, det är faktiskt väldigt snyggt och inne just nu, man brukar se modeller och kändisar som börjar med denna läpp färgen, inte helt orange men en blandning med lite rött finns med och det är helt perfekt för dig som vill se lite naturligare ut! Om du inte hittar denna färgen, kan du själv blanda 2 läppstift!

1. Ta och applicera ditt läppstift och om du inte har ett läppstift i den färgen se då till att blanda 2 färger på din hand, sedan på läpparna!

2. Nu ska du ta en liten bit toa papper/servett och vika den i mitten och bita till med läpparna lite löst, inte så att all läppstift är borta, bara så färgen har gått in i din hud och inget kladd kvar! på så sätt kommer din läppfärg hålla längre och det ser naturligare ut utan en massa klipp!

3. Nu tar du läppglans (ljusa toner) och bara applicerar lite på läpparna för lite glyster! (Genomskinligt funkar bra)

Hoppas ni är nöjda! (Det tog ett tag att skriva, hahah) Lycka till puss//Diém<3

fredag 13 januari 2012

Get the look: Victoria Justice

Hej, dagens get the look blir på Victoria Justice som är med i Victorious ett programm som går på Nickelodeon. Victoria jobbar som sångare, skriver låtar, skådespelare, dansare och född år 1993. Hon började sin karriär som 10 åring och har fortsatt att kämpa sig fram i livet och Victorious programmet har varit en viktig del för hennes karriär och har många tittare!
Är det bara jag som tycker att Victoria Justice liknar Nina Dobrev på pricken? Det är otroligt, Victoria kan ju alltid vara Ninas statist eller tvilling :O! Första gången jag tittade på Victorious trodde jag att det Var Nina Dobrev, så jag google det och det var Vicky!
Se själva!
Här är looken!




















Kavaj: 299:- (H&m)






















Topp: 149:- (Ginatricot)








Jeans: 199:- (H&M)



Wow twins!!!!!!