onsdag 30 november 2011

Vintern-Färg säsong













Hejj! Snart är vintern på väg och alla julklappar, fester och mycket mer! Men vad gäller inom modet just nu, vintern är snart här och vad för slags plagg och färger är viktigast?..Hahah dont worry! Visst är vintern snart här men inte snön ännu, och det som gäller i år/vintern det kallas för färg säsongen! De viktigaste delarna som kommer att behöva i vinter är några blusar, skippa dem gamla skjortorna och ta något i tunnika och elegant, ett par leggins som matchar din julaftons klänning, mössor, vantar, starka färger på halsdukar( speciellt om dina outfit är lite nedlåten när det gäller färg), och såklart ett par varma snygga, helst klackade vinter skor/boots! :) Här är lite bilder på snygga vinter exempel från ginatricot & H&M! :D


I.d Bare minerals! Naturlig skönhet!






Hej, idag ville jag skriva ett inlägg på ett smink märke som är bara soo Amazing och ser naturlig ut och är NATURLIG!
Jag pratar ju såklart om I.d Bare minerals, som är
puder

smink, jag har hela paketet som innehåller 2 nyanser foundation, 1 concealer, 1 blush, 3 olika stora borstar!
I.d Bare minerals är ett jättebra märke och används av många kändisar, dels för att allt smink som kommer ifrån det märket är bokstavligen naturligt alltså gjord
på hälsosamma växter och ifall du glömmer tvätta bort sminket är det ingen fara, sminket är ju bara av växter och absolut inga kemikalier i, (men du måste ju alltid tvätta bort ditt smink ändå).
Det första jag sa när jag fick reda på att detta sminkmärket fanns sa jag "WOW!" och "Puder smink går alltid snabbt bort!..:(" Men det jag inte visste att I.d Bare minerals har en helt egen återfuktingskräm speciellt för alla I.d puder som får ditt smink att hålla hela dagen och det bästa med allt är att det är INTE foundation och därför ser det så naturligt ut men samtidigt snyggt, hur täckande du vill ha bestämmer du själv! Annars är jag ett stort fan av I.d! Du måste pröva det, och kommer älska det!
:D p.s det finns inte bara foundation, blush osv. I.d märket har allt från eyeliner till läppstift!








Gina Tricot

 149 kr

299kr
149kr
149kr
299kr
99kr
79kr
59kr
299kr
149kr
199kr


Lite tips från Gina Tricot som jag hittade på deras hemsida, så här är lite kläder och annat som var fint!
kram// Romella

30 jätte bra tips!

1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.
2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!
3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4. 
Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.
5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.
6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.
7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

HUDTIPS


19. För datornörden
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräshning på en sekund!
20. Bastuskrubb
Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen och som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!
21. Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum.
22. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!
23. Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.
24. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.
25. Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter. 

SMINKTIPS

Förstora
8. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

9. Rätt foundation...
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

10. ...och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

11. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!
12. Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.
13. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.
14. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.
15. Inget kladd
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker så slipper du läppstiftsmärken.
16. Fejka fylligare läppar
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.
17. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.
18. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

NAGELTIPS

26. Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.
27. Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.
28. Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.
29. Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.
30. Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.
Puss // Romella <3

tisdag 29 november 2011

Get the look: Candice Accola (Caroline Forbes)


Här är en bild på Candice Accola som spelar Elena Gillberts bästa vän i ''The vampire diaries'' vid namnet Caroline forbes( vampyr). Hon är väldigt glad, söt och sprudlar av glädje, kan även vara lite sen med att veta saker och det älskar jag med henne, ibland önskar jag att hon var min vän hahah :D Jag ville göra en ''get the look'' på henne för de som är ute efter något lite mer billigare kläder!
Jag försökte mitt bästa! :)








Kavaj: 149:-
Klänning:49:50 (Rea)



söndag 27 november 2011

Munsår - Förfrågning


Hej! Detta inlägget på munsår är en förfrågning, så ifall du känner igen dig ta gärna till dig av tipsen! ;)

§ Honung- honung lindrar munsår, smörj på en massa honung på munsåret väldigt ofta (helst flera gånger om dagen) och gör detta varje natt, innan du lägger dig!

§ Zovirax- detta är ett speciellt munsår plåster (finns i apoteket) som är genomskinligt för dig som inte vill gå runt med ett synande plåster på läpparna, och det hjälper faktiskt!

§ Vectavir- detta är också ett munsår plåster, som funkar, pröva och se! Det står på paketet att du kommer se resultat inom 4 dagar!

Om du ofta får munsår eller haft ett munsår i över 14 dagar bör du kontakta en läkare för snabbast behandling och svar på vissa frågor så snabbt som möjligt!

Detta är vad jag rekommenderar, men kom ihåg att det som funkar för vissa behöver inte funka för dig, men allt är värt ett försök speciellt när det funkar för många! :)

Lycka till med att få era munsår att försvinna!

Hejdå, // Diém <3

Get the look: Nina Dobrev (Elena Gilbert)


Get the look! Idag blir get Nina Dobrev som även spelar Elena Gilbert i ''The vampire diaries'' and in love with the too vampire brothers Stefan & Damon, men väljer en av den medans hon gillar den andra brodern..!

Jag har försökt mitt bästa med att hitta alla delar (kläder) som liknar de kläderna som Nina har på sig på bilden! Take a look ;)


















Kjol : H&M 199:-













Topp: Ginatricot 199:-















Skor: DinSko 599:-















Puss// Diém

Hur blir man av med celluliter?



























Hej! Jag har länge velat göra ett inlägg på hur man blir av med celluliter, och här är den!
Celluliter är jättevanliga bland kvinnor, men män kan också få celluliter!
Kvinnor brukar oftast få celluliter på låren och armarna, men även på magen!

Det finns tusentals reklamer för olika produkter som sägs ta bort celluliter, men låt oss vara ärliga och realistiska, celluliter är något som DU själv måste jobba bort, du kan inte tro på saft och bullar och tro att de kommer försvinna utan lite jobb, haha!
Så det du måste göra för att dina celluliter ska bort är att TRÄNA HEMMA!
Ta 15-30 minuter och träna VARJE DAG, för bästa resultat!

Här har ni lite bilder på övningar man kan göra hemma för att bli av med celluliter och få smalare lår!
Jag rekommenderar dig att göra detta varje dag, dont forget! <3

Puuss// Diém


fredag 25 november 2011

10 steg för ett bättre och hälsosamare liv och kropp.

1. Ät alltid frukost. Se till att få i dig något inom 30-60 minuter efter att du vaknat. Det sätter igång förbränningen och gör att du blir mindre hungrig under dagen. En gemensam nämnare bland många överviktiga är att de slarvar med frukosten.


2. Se upp med flytande kalorier. Juicer och smoothies kan verka nyttiga, men innehåller ofta mycket dolt socker. Satsa på vatten, kaffe och te. Vill du dricka juice så pressa den helst själv.


3. Satsa på styrketräning! Många tjejer är rädda för det, eftersom de tror att de kommer få stora och biffiga muskler. Det är inget du behöver oroa dig för! Styrketräna på, musklerna gör att du ökar din förbränning, även när du vilar.


4. Ett av de bästa sätten att hålla formen är att inte ha onyttiga snacks och godis hemma. Har du en öppnad påse chips eller en stor chokladkaka hemma är risken stor att du blir frestad att småäta. Du kan absolut unna dig godsaker, men köp inte mer än du planerar att äta upp på en gång.


5. Ät regelbundet. För att hålla förbränningen på topp bör du äta ungefär var tredje timme. Då undviker du att blodsockret sjunker och du blir sötsugen. Du bör aldrig bli vrålhungrig men aldrig heller proppmätt.


6. Drick ett stort glas vatten några minuter innan varje måltid. Studier har visat att det gör att du stoppar i dig färre kalorier. Att dricka vatten mycket vatten är för övrigt a och o när det gäller att hålla formen. Många gånger tror vi att vi är hungriga när vi i själva verket är törstiga.


7. Sov ordentligt. Forskare har upptäckt att du går ner i vikt snabbare om du sover minst sju till åtta timmar per natt. Sömnbrist får dig istället att gå upp.


8. Hitta en träningsform du verkligen gillar och satsa på tre ordentliga pass i veckan. Variera gärna träningen, det gör att du tränar olika muskelgrupper och att du inte blir uttråkad.


9. Satsa på kryddor! Kanel sänker blodsockret, medan chili, ingefära och cayennepeppar höjer förbränningen. Goda kryddor gör också att maten smakar mer. Då känner man sig ofta belåten fortare och äter inte för mycket.


10. Undvik snabba kolhydrater, framför allt socker. Välj fullkornsvarianter av flingor, bröd, ris och pasta och ät mycket grönsaker, rotfrukter och baljväxter. Det höjer inte blodsockret lika mycket som vitt mjöl och håller dig mätt längre.

källa: http://www.improveme.se

Kramar // Romella

måndag 21 november 2011

Bed Head by Tigi


Helloo där! Jag tänkte göra ett inlägg, för att hålla igång bloggen såklart, och ni vill säker läsa lite nya saker!
Hoppas ni har det bra och läst mycket av Dr beautyfiction inlägg! :)

Idag tänkte jag ta upp en grej, eller en rekommendation då av 2 produkter av märket Tigi, detta är faktiskt de ända ''produkterna'' jag använder för att få den dära snygga glansen i håret som känns så hälsosamt och även luktar goott!
Visst vill vi alla ha det dära
snygga glansiga, skimrande och starka håret! Så vad väntar du på?..

Jag personligen älskar att göra masker, olika förpackningar, ansikts behandlingar osv. eftersom att ta hand om sig själv är en nödvändig sak i livet som man bara vinner på. Men en sak vi kanske inte tagit upp så mycket är vårt hår, tänk dig, vad skulle vi tjejer göra utan vårt hår!?
Tänk dig hur många hår typer det finns i världen, oavsett långt eller kort hår så strävar vi alla efter en sak: Glans!!
Det finns många olika hår produkter där ute, många som rekommenderar olika.. men vem vet riktigt vad som är bra just för dig egentligen? det som är bra och funkar för en person behöver inte funka lika bra för dig!
Jag påstår inte att mitt hår är perfekt osv. eller bara för att jag använder en produkt så är mitt hår räddat, absolut inte, ingens hår är perfekt och det finns ingen produkt som bokstavligen räddar ditt hår helt!
Men ifall du är villig att pröva på
produkter som jag rekommenderar av bra märken, kommer du att se skillnad och det hår du vill se! personligen har jag normalt hår, och jag hoppas att du kommer älska dessa två produkter som jag nu ska rekommendera så kan du själv välja om du vill fortsätta utforska märket Tigi's värld med en massa bra produkter! :D

Detta är Bed Head Ego Boost av märket Tigi!
Du kan använda den på både VÅTT OCH TORRT hår!
Jag använder denna produkten när jag precis kommit ut ut duschen (vått hår), då smörjer jag in det i hela håret!
Även när jag ska till skolan använder jag det på håret, alltså när som helst!
Jag rekommenderar dig att använda den på ditt hår efter att du plattat ditt hår, då kommer det att se helt fantastiskt ut och skina!
Jag får inte glömma en viktig sak, den luktar JÄTTEGOTT!!


















Bed Head After-Party smoothing av märket Tigi!
Denna produkten och den före har inget med varandra att göra eller att detta är andra stegen eller så! haha de är bara rosa båda två, för att de är av samma märe! :)
Denna använder du i TORRT hår! Använd denna för ett silket hår och lenare!
Jag älskar denna, eftersom jag alltid vill ha rakt, lent hår, det är därför jag alltid plattar det(hehhe jag vet dåligt, men det är en vana nu) och folk tror att mitt hår är platt,hahah lurade jag har motsatsen till platt hår, jag har väldigt krulligt hår egentligen! :D gotchaa!
Men i alla fall så använder jag denna oxo när jag plattat mitt hår, så tar jag bara lite och smörjer det in i håret!

For a instantly shiny hair, maybe .. That's why it's called BED HEAD! :D

bye, Diém xx


söndag 13 november 2011

Jordgubbar!


Hiya! Sitter nu här och när vårt näst sista inlägg ändå handlade om jordgubbar tänkte jag att jag skulle fortsätta på den linjen nu och dela med mig av en jättehärlig och nyttig ansikts mask som ni kommer att älska!
Visste ni att jordgubbar innehåller mer vitamin C än vad apelsiner gör vilket är jättebra för din hud! De är rika på antioxidanter som skyddar mot sjukdomar och som är bra för huden. De skyddar även mot hjärtsjukdomar och cancer! Jordgubbar förbättrar hjärnans funktioner och sänker depression.
Perfekt för dig som vill hålla dig borta från acne!

Det ni kommer att behöva till ansiktsmasken är:

5 stora jorgubbar + 1 gaffel
1 msk yoghurt
1 tsk citronsaft
1 liten djup skål

Let's get started!

1. Börja med att mosa dem 5 jordgubbarna med din gaffel i din skål. Mosa bra!
2. Nu tillsätter du en msk yoghurt i skålen med dem pressade jordgubbarna i. Blanda!
3. Ja nu så häller du 1 tsk citronsaft i skålen. Blanda!
4. Hm.. vad ska vi göra nu.. du är nu klar med din ansiktsmask! och nu ska du inte vara rädd för att använda dina fingrar hahahha! Ta dina fingrar i skålen med smeten i och aplicera det på ditt ansikte! (TVÄTTA EFTER 30 MINUTER)

bra, hoppas du håller dig till jordgubbar nu! :D
Ge jordgubbar en chans, och få tillbaka din naturliga glans!

hejdå// Diém <3