onsdag 28 december 2011

!Kurdisk trick mot halsont!

Heyy! Hahahha, jag hade bara lust att döpa titeln till kurdisk tips mot halsont,hah (Behöver nödvändigtvis inte vara bara kurder som gör detta, men vi i släkten gör det alltid):P Just nu är jag i Kurdistan, och idag var jag hemma hos min mammas moster dotter och hennes ena dotter hade jätteont i halsen, då sa min mormor något man kan dricka som hindrar hals ont, och jag tänkte jag måååste blogga det till er! :D

Det är inte så svårt, detta är även väldigt bra för hälsan, du kan läsa lite om ingefära och honung på våra gamla inlägg.

Du kommer bara behöva:

1 tsk-msk ÄKTA honung
1 ingefära
1 liter hett vatten i en termos

1.Ta och häll ditt kok varma vatten och häll den i en termos.

2.ta din ingefära och dela den i små bitar så att de får plats i din termos. Lägg nu bitarna i termosen. stäng locket!

3. NU väntar du i 10 minuter så att ingefäran har hunnit sprida sig i hela termos vattnet, och häll upp ett glas med ingefära vatten till dig själv!

4. (Detta är frivilligt) Du kan nu ta en tesked eller en matsked ÄKTA honung och blanda det med ditt ingefära vatten, du måste inte göra detta men det skulle smaka och vara mycket bättre med äkta honung i! Nu drick! Släng nu inte det som blev över i termosen, ta och drick ett glas av det lite då och då!

Byee,! //Diém :)



söndag 25 december 2011

Grön te för ditt ansikte!
































Helloo! Jag ska dela med mig om en enkel, nyttig och vitamin rik sak för ansiktet!
Jag själv håller faktiskt på med att göra detta just nu, så jag tänkte varför inte dela med mig om det så länge! :D Huvud ingridiensen är grön te! :) grön te är ett naturligt hälso medel från naturen, och den bästa vännen till huden!

Allt du kommer att behöva är:

1 glas med 1/3 vatten
1 te påse grön te
2 flytande vitamin tabletter (med vätska i) (Inte så nödvändigt att ha i)
1 is kub (former som man lägger vatten i, som man sedan lägger i kylen och de blir till is)
Några tandpetare

1. Börja med att ta ditt glad men en tredje del vatten i och lägga din gröna te påse i och låta färgen i vattnet bli mörkt grönt!

2. Sedan tar du din 2 vitamin tabletter med flytande vätska i och tar en nål och häller innehållet i glaset och blandar allt! (Detta är inte jätte nödvändigt om du inte har vitamin tabletter hemma)

3. Ta nu all blandning om häll det i is kubarna och in i frysen direkt! Detta kan ta upp till någon timme sådär!

4. Efter en timme ungefär när det fortfarande är lite kvar för vätskan att bli till is, stoppa snabbt in en tandpetare i varje kub, och in i frysen igen tills dem blivit helt till is!

5. Till sist när de har fryst till is, tar du försiktigt ut en is bit och håller i tandpetaren och sveper det över hela ansiktet! Klar!

Detta är väldigt nyttigt och vitamin rikt för ditt ansikte och sugs direkt upp av ditt ansikte och du har inget att förlora på det! Jag rekommenderar att du gör detta varje morgon och kväll eftersom det finns många is bitar som blir över, så varför slänga! :D

Lycka tiilll! hmm.. nu ska jag vänta en timme tills min te har fryst till is..:/ haha ;)

hejdå// Diém <3

Bli av med Mörka ögonringar!


Hej, de flesta av oss har mörka ögonringar som inte ser så snyggt ut, det får en att se äldre ut & de som ofta är täppta om näsan brukar vara dem som har mörka ögonringar, de med även allergier gör så att det kliar i ögonen och det orsakar oxo mörka ringar, Mens orsakar också mörka ringar så för att undvika det ät mer biff, tomat, potatis, havre. Och sist att sova för länge, självklart ska man dricka mycket vatten/vätska men INTE när du ska precis ska lägga dig!

Kommer behöva:

1 bebis servett (brukar oftast ha doft, men inte nödvändigt)

1. Som du ser på bilden ska vi bara använda 1 bebis servett, finns överallt att köpa!

2. Ta din servett och tvätta den (ifall den har doft) tvätta den och krama om den till sist, och vik den avlångt som en rektangel !

3. Sätt in din servett i frysen och låt den vila där i några timmar (3-4), ta sedan ut din servett och du ser att man fortfarande kan böja den lite och håll den mot dina mörka ögon ringar och pressa den lite i några minuter!

Detta är bra för blod cirkulationen, minimerar svullnader och mörka ringar! Kom ihåg att aldrig direkt applicera en isbit där du har mörka ringar, det kan spräcka dina kapillärer!

Hoppas ni är nöjda! :D bye// Diém

fredag 23 december 2011

8 bra tips mot finnar

1. Ta hand om din hud och tvätta den regelbundet. Använd en mild tvål eller en speciell kräm mot fet och finnig hud. Tvätta ansiktet 2ggr per dag.

2.  Använd inte så feta krämer i ansiktet. Det kan täppa till talkörtlarna och gör det värre. Använd krämer som är anpassade till ditt ansikte. Fråga gärna personalen i butiken.

3. Kläm ALDRIG dina finnar, det kan göra så att du får ärr och inflammationer.

4. Gör ångbad eller ångbastu någon gång då och då, det öppnar upp dina porer och får upp orenheter.
Du kan göra såhär: Koka upp vatten i en kastrull och ta sedan en handduk och lägg över huvudet. Luta dig ner överkastrullen och låt ansiktet absorbera ångan i 5-10 min. Avsluta med att ta en blöt handduk och badda ansiktet med den.

5. Fingra inte med ansiktet och försök att undvika den så mycket du kan, för smuts kan komma och ta sig in i porerna om du t.ex har ätit chips eller annan fet mat m.m.

6. Är finnen svullen eller öm, ta en isbit på den, det kan hjälpa till att dämpa svullnaden.

7. det sägs också att tandkräm hjälper mot finnar, värt att pröva!

8. Det finns ett bra medel till finnar som jag använder som man kan köpa på apoteket den heter ACO.










// Romellla

snyggare ögonfransar?

Tjenare! tänkte skriva lite om hur man kan böja sina ögonfransar och få en fin böjning.

Ta din ögonböjare och värm den några sekunder så att den blir varm med en hårtork. Värmen gör att ögonfransarna böjs lättare och att de håller sig bättre. Fast det finns också att man kan köpa ögonfransböjare med värme fast jag vet inte riktigt var :/  För att de ska hålla längre och bättre kan man också använda vattenfast mascara.


 med värme

söndag 18 december 2011

DrBeautyFiction & Romella & Jag!


hej,! för er som gillar vår blogg är det jättekul att ni läser och tar till er av det jag och Romella skriver, ger tips på och allt annat! Tack för allt stöd och det betyder mycket att vi har så många läsare och vi uppskattar det verkligen, så tack ska ni ha! <3 :D

Juste eftersom ni ändå läser DrBeautyFiction bloggen kan ni oxo tjäna på att läsa och följa Romellas blogg, jag gillar den och det kommer ni oxo göra, hon har roliga skämt, dikter, mode, och mycket mer, så vad väntar ni på? Följ nuuu!:) Tackk! xx

Och när ni ändå läser detta inlägget, skulle jag bli jätteglad om ni skulle vilja checka in min youtube kanal och hälsa på ofta för nya videosar! http://www.youtube.com/DiemStar97 Kommentera gärna och ge mig en eller flera ''like'' :D tack! xx

Perfekt hud inför julafton och nyår!























Hej! Visste ni vad en persika kan göra för din hud? Den återskapar hudens glans, och gör huden fastare, och återfuktar jätte mycket, och fixar till och med sår!
Är vispgrädde bara gott med bakelser eller finns det några andra fördelar?
Ja, visst finns det, det! Vispgrädde, skrubbar bort smuts från huden, an
ti-aging, tar bort mörka ringar, ger din hud glans och mycket mer!

Idag ska jag dela med mig av en som ni läste innan, en hälsorik och bra mask för er som vill vara lite extra snygga till julafton eller nyår!
Och de enda 2 ingedienserna du kommer att använda är:

1 halv (persika utan skal)
1 liten skål med vispgrädde

1. Börja med att ta din persika halva som inte ska ha något skal, och mosa den riktigt bra nu!

2. Nu kan du ta och blanda din vispgrädde med din halv mosade persika och blanda,blanda,blanda!

3. Till sist ska du bara applicera din härliga krämiga persika mask på ansiktet, och låta den sitta för ungefär 35-40 minuter (tills den torkat), och sedan tvätta bort din mask med varmt vatten!

Nu kommer ni se helt underbara ut inför Julafton, nyår eller vad ni än ska göra! :D

byee! //Diém xx

lördag 17 december 2011

frågor?!

Heey, det var länge sedan jag bloggade, för det har varit lite svårt att bestämma mig för vad jag ska skriva om. Så jag tänkte att det skulle vara bra om vi hade ett inlägg där ni får fråga oss vad ni vill veta, allt om mode, kändisar, smink m.m. Det är bara att fråga på!!
Kramar // Romella :)

Get the look: Jessica Alba



















Hej idag blir det en ''get the look'' på den underbara, vackra och duktiga skådespelaren och tv stjärnan Jessica Alba!
Det blir lite saker från olika affärer! :)
















Halsband (Accessorize):100:-









Kavaj (Ginatricot): 399:-















Harem byxa (Bikbok) : 399:-



Topp (H&M): 199:-














Hoppas ni gillar det jag mixade ihop! :) ciao //Diém



fredag 16 december 2011

Hejj..


Hej, jag ska duscha snart men ville bara snabbt göra ett inlägg! :) Jag ska snart pröva havre skrubben som jag skrev om sist, och se hur det går! :D
Jag har även förälskat mig i en rengöring som jag bara använder för ögonlocken (rengöra/smink)
, assa den e så bra att jag inte kan släppa taget om den, som ni ser på bilden så ser den ut så här och det som gjorde att jag började gilla denna produkten ännu mer var att när jag rengjorde mina ögonlock med denna Garnier druv mjölken så har jag många gånger fått den i ögonen UTAN ATT DET SVIDER ELLER IRRITERAS! (på mig är det så i alla fall) och det tycker jag är amazing! Jag rengör hela ansiktet med andra produkter som jag måste hålla bort från ögon området, så jag är väldigt glad över att jag hittat denna produkten! :) och jag rekommenderar den bokstavligt! <3

Aja, ska dra och duscha och se hur det går med havre skrubben!

bye//Diém

tisdag 13 december 2011

Havre rengör och mycket mer!















Hej!
Brukar du äta musli med havre i, till frukost eller mellan
mål? Om du gör det är det jättebra och du kanske inte visste det, men du får förutom den goda muslin och smaken en massa nyttiga ämnen i dig som får dig att se hälsosammare ut! Jag har faktiskt aldrig tänkt på de!:O
Idag ska jag dela med mig av en bra ansiktsrengöring som består 100% av havre, och varför just havre? Jo havre har egenskaperna som att kunna ta bort de röda svullnaderna på ansiktet(ofta runt näsan), och ta bort irritationer och detta är bra för alla och speciellt för dig med torr hy!
Havre gör även din hud lenare, glänser och tar bort allt smuts och rengör helt naturligt!:)
Den är också full med antioxidanter som skydd
ar din hud från finnar osv.! coolt va':D

















Detta är faktiskt inte så svårt att göra, allt du kommer att behöva är:
1 hand halv- full med havre
3 msk vatten
Blanda dem 2 ingredienserna och börja skrubba ditt ansikte med det! :D

Du kanske inte alltid har tid med att göra denna havre skrubben men vill ändåå få i dig alla dem hälsosamma ämnerna..Det är bara att köpa havrekakor eller baka dem, som du kan ta med dig överallt och smaska på! eller om du vill kan du bara göra havre gröt (i like it,yum)! :)



Hoppas ni fortsätter att göra detta, luv//Diém


måndag 12 december 2011

Klippa topparna...

Hej Tjejer!
Ville bara skriva ett kort inlägg.
De flesta tjejerna klipper topparna rätt ofta för dem säger att "mitt hår kommer växa snabbare" men det gör det ju på sätt och vis inte, du klipper det bara så det blir kortare och kortare. håret växer ungefär 1cm per månad. plus håret växer inte från topparna utan där uppe från roten, kom ihåg det ;)
// Romella Hannoun

söndag 11 december 2011

Bli av med akne sår från ansiktet!




















Hej!
så vi alla har någon gång fått finnar (vissa andra brukar få det mycket oftare) men du kanske känner igen dig: man blir så irriterad på en eller några finnar som sitter på ansiktet och är så störande att du inte orkar med dem och SKRAPAR UPP DEM!
Vissa av oss har nog hört detta ganska ofta och många gånger av många personer att man ALDRIG SKA SKRAPA UPP EN FINNE!:O och varför är för att finnen lämnar eft
er sig ett permanent sår, och det är inte så snyggft,speciellt när man en dag inte orkar sminka sig och då kommer man på att man har ett/flera akne sår i ansiktet..:S

Jag ska idag dela med mig av 3 trick som får dina akne sår att minska (om du tar detta seriöst och repeterar detta minst 2 gånger om dagen) detta är typ som magi, men magi innebär då inte att du ska göra detta i några veckor i några dagar och bara ge upp och säga att det inte funkade. såklart det inte funkar om du inte gör detta hela tiden, alla knep och tips som står på bloggen behöver ju också såklart lika mycket arbete och tid! :)

OBSERVERA ATT DESSA TRE KNEP INTE ÄR 1, 2, 3 STEG ELLE SÅ! DU GÖR DE VAR FÖR SIG!

Akne sår borttagning: Potatis

Du kommer behöva:

1-2 skickor potatis (spelar ingen roll, tunn som tjock skiva, helst färska potatisar inte gamla, färska har mer potatis juice!)

1. Börja med att ta din potatis skiva och svep och skrubba den över hela ditt ansikte (glöm inte sår ställerna)!.

2. Vänta i 5 minuter för potatis juicen på ditt ansikte att torka och efter de 5 minutrarna tvätta ditt ansikte med varmt vatten!

Akne sår borttagning: Tomat-juice

Du kommer behöva:

1 tomat (helst juicig tomat)
1 skål
1. Börja med att pressa den n
aturliga tomat juicen i en skål.
Nu tar du och smörjer in tomat juicen i ansiktet (mest på de ställerna där du har sår).

2. Låt tomaten juicen torka på ansiktet i 5 minuter (torkar jättesnabbt), sedan tvättar du ditt ansikte med varmt vatten!

Akne sår borttagning: Olivolja

Du kommer behöva:
3-4 droppar olivoja (extra virgin olivolja, alltså äkta)

1. Innan du lägger dig och har rengjort ditt ansikte så massera in olivolja dropparna i ansiktet och sov!

Jag brukar smörja in olivolja i mitt ansikte vissa kvällar, de återfuktar huden och du får även ett bebis mjukt ansikte på morgonen därpå, och ansiktet glänser av hälsosamhet!

Lycka till!

Borttagning av smink, NATURLIGT!















Hello! Bra inlägg Romella, haha jag tycker att du ska klippa dig för att du kommer passa i det, tro mig! <3

haha nu över till det jag skulle blogga om!
Har du någon gång haft slut på din smink rengöring, och du vill ta bort ditt smink från ögonlocken? Ja, det har nog hänt många tror jag.. och det är inte så kul..:S
Men tänk
ifall get fanns saker hemma som du kund

e använda som borttagning av smink med som skulle funka lika bra och effektivt, någon vara som man oftast alltid har hemma? :O Finns det...??
Japp det FINNS!
Och det är OLIVOLJA! Ja, olivolja!
Det kanske ni inte visste! Men vad coolt att Olivolja funkar lika bra som smink rengöring! Det är ju bara så grymt, och de flesta av oss har väl alltid en eller flera extra virgin olivolja hemma vid diskbänken eller så, det är ju bra!
Olivolja stänger inte dina porer, de konditionerar dina ögonfransar och återfuktar ögon området och tar bort ALLT SMINK även vattentät smink!

Börja med att hälla lite oliv olja i ett te-fat och sedan tar du några cotton pads( se bild) och doppar det i olivoljan och drar det över ögonlocken och repetera detta tills allt smink är borta! :D Och kom ihåg att denna metoden för borttagning av smink inte bara funkar för ögonlocken utan för hela ditt ansikte! :)


Lycka till! //Diém <3


lördag 10 december 2011

Kort eller långt?

Har tänkt att klippa mig kort, men jag är osäker på att det kommer se bra ut på mig, men varför inte pröva?!
Det är många kändisar som klipper sitt hår ganska kort och dem ser bra ut. Kolla!

Selena Gomez


Paris Hilton

Miley Cyrus


Adriana Lima

Så vad tycker ni, ska jag klippa mig kort eller ha det långt?! // Romella

America's Next Top Model

Om du har följt de senaste Avsnitterna av Top Model säsong 17 så vet du säkert att Angela Presten blev diskvalificerad utan någon alls Förklaring. Det var mycket mycket drama.

Men vad var det som hände igentligen?
Jo.  Det var så att tydligen så hade Angelea redan vunnit, men hon skröt om det på sin Facebook ( det är emot reglerna), och det gjorde att hon blev diskvalificerad. Tjejen som kom tvåa, Lisa D'Amato, vann istället titeln och de fick filma om hela scenen. Omg det kallar jag Pinsamt! Facebook ska alltid förstöra allt, men samtidigt kan man inte leva utan den. 
Kolla in videon, den med domaren börjar vid 0.22! Kolla!

Kramar// Romella!

Stomp, Stomp it has arrived!!


































































Hejj alla läsare!
Jag såg på tv idag och såg för det fösta 2 saker som gjorde mig jätteglad! :D Justin Biebers album "Under the Mistletoe'' och One Direction's album ''Up all night'' är ute i Sveriges butiker nuuuuuu! Äntligen! Du kan få ta på dem i Åhléns för 159:- <3
Och Justin's ''nya'' låt ''Santa Claus is coming to town'' har en musik video nu, de 2 bilderna som ni ser här är från den videon!

Jag är spänd och det finns flera där ute som också är det, måste höra alla låtar!! iiii, hahahah :-)

They are hot in every spot! oct jag ville bara meddela det till er!

Bye! //Diém <3