lördag 3 december 2011

Gossip/News: Jasmine Villegas (Jasmine V)


















































Hej, detta inlägget kommer att handla om Jasmine Villegas, hon är av mexikanskt och fillipinskt ursprung. Jsmine som även är kallad för ''Jasmine V'' eller ''The bieber girl'' föra att hon var med i Justin Biebers ''Baby'' video. Hon har sedan som liten alltid laddat upp videosar på youtube då hon sjunger och uppträder, och att få vara med i ''Baby'' videon var som en putt för henne in i musik banschen, vilket var jättebra för henne sen det varit hennes dröm. Hon är även en riktigt bra skådespelare och en grym dansare! Hon lärde också känna Justin Bieber genom baby videon och Justin drog fram henne och de hade en riktig kyss scen i ''Baby'' videon, men som de klippte ut pga hat från fans osv. Hon var även med i Justin Biebers video ''Eenie meenie''.
I alla fall så Jasmine V varit väldigt aktiv med sin musik och hittat vad hon vill sjunga och göra i framtiden vilket är bra!
Personligen älskar jag henne och hennes musik, det har även hennes massvisa fans ''Jasminators'', hon fick över 15 miljoner tittare på ett av hennes musik videor på youtube, och som sagt går allt för henne bara framåt och bra!
Men nu är hon ihop med Jinsu Snippet, en snygging och tillsammans är dem perfekta paret!
Hon släppte sin första singel ''Serious'' som fick över 8 105 279 tittare på youtube, och själv säger hon att alla hennes låtar kommer ifrån det vardagliga tonårs liv, och att hennes låtar är enkelt för tjejer att relatera till!
Och nu har hon kommit ut med en ny singel ''Masquerade'' och alla hennes låtar har en mening som jag älskar och allt är sant!
Men någon hon själv och hennes ''Jasminators'' länge längtat efter är hennes första mixtape(typ som ett album) som heter ''S(he) Be(lie)ve(d)'' hon säger själv att alla hennes låtar är som tagna ur en tjejs dagbok, och hennes favorit låtar är Jealous och Masquerade! :D Lycka till Jasmine i framtiden!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar