söndag 11 december 2011

Bli av med akne sår från ansiktet!




















Hej!
så vi alla har någon gång fått finnar (vissa andra brukar få det mycket oftare) men du kanske känner igen dig: man blir så irriterad på en eller några finnar som sitter på ansiktet och är så störande att du inte orkar med dem och SKRAPAR UPP DEM!
Vissa av oss har nog hört detta ganska ofta och många gånger av många personer att man ALDRIG SKA SKRAPA UPP EN FINNE!:O och varför är för att finnen lämnar eft
er sig ett permanent sår, och det är inte så snyggft,speciellt när man en dag inte orkar sminka sig och då kommer man på att man har ett/flera akne sår i ansiktet..:S

Jag ska idag dela med mig av 3 trick som får dina akne sår att minska (om du tar detta seriöst och repeterar detta minst 2 gånger om dagen) detta är typ som magi, men magi innebär då inte att du ska göra detta i några veckor i några dagar och bara ge upp och säga att det inte funkade. såklart det inte funkar om du inte gör detta hela tiden, alla knep och tips som står på bloggen behöver ju också såklart lika mycket arbete och tid! :)

OBSERVERA ATT DESSA TRE KNEP INTE ÄR 1, 2, 3 STEG ELLE SÅ! DU GÖR DE VAR FÖR SIG!

Akne sår borttagning: Potatis

Du kommer behöva:

1-2 skickor potatis (spelar ingen roll, tunn som tjock skiva, helst färska potatisar inte gamla, färska har mer potatis juice!)

1. Börja med att ta din potatis skiva och svep och skrubba den över hela ditt ansikte (glöm inte sår ställerna)!.

2. Vänta i 5 minuter för potatis juicen på ditt ansikte att torka och efter de 5 minutrarna tvätta ditt ansikte med varmt vatten!

Akne sår borttagning: Tomat-juice

Du kommer behöva:

1 tomat (helst juicig tomat)
1 skål
1. Börja med att pressa den n
aturliga tomat juicen i en skål.
Nu tar du och smörjer in tomat juicen i ansiktet (mest på de ställerna där du har sår).

2. Låt tomaten juicen torka på ansiktet i 5 minuter (torkar jättesnabbt), sedan tvättar du ditt ansikte med varmt vatten!

Akne sår borttagning: Olivolja

Du kommer behöva:
3-4 droppar olivoja (extra virgin olivolja, alltså äkta)

1. Innan du lägger dig och har rengjort ditt ansikte så massera in olivolja dropparna i ansiktet och sov!

Jag brukar smörja in olivolja i mitt ansikte vissa kvällar, de återfuktar huden och du får även ett bebis mjukt ansikte på morgonen därpå, och ansiktet glänser av hälsosamhet!

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar