söndag 25 december 2011

Bli av med Mörka ögonringar!


Hej, de flesta av oss har mörka ögonringar som inte ser så snyggt ut, det får en att se äldre ut & de som ofta är täppta om näsan brukar vara dem som har mörka ögonringar, de med även allergier gör så att det kliar i ögonen och det orsakar oxo mörka ringar, Mens orsakar också mörka ringar så för att undvika det ät mer biff, tomat, potatis, havre. Och sist att sova för länge, självklart ska man dricka mycket vatten/vätska men INTE när du ska precis ska lägga dig!

Kommer behöva:

1 bebis servett (brukar oftast ha doft, men inte nödvändigt)

1. Som du ser på bilden ska vi bara använda 1 bebis servett, finns överallt att köpa!

2. Ta din servett och tvätta den (ifall den har doft) tvätta den och krama om den till sist, och vik den avlångt som en rektangel !

3. Sätt in din servett i frysen och låt den vila där i några timmar (3-4), ta sedan ut din servett och du ser att man fortfarande kan böja den lite och håll den mot dina mörka ögon ringar och pressa den lite i några minuter!

Detta är bra för blod cirkulationen, minimerar svullnader och mörka ringar! Kom ihåg att aldrig direkt applicera en isbit där du har mörka ringar, det kan spräcka dina kapillärer!

Hoppas ni är nöjda! :D bye// Diém

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar